Return to site

- R E V I E W -

Mystery Travellers op verkenning in een stad vol verrassingen

Maart 2017. Voor 2 ware travel addicts start een nieuw avontuur, ditmaal naar het onbekende.

Sofie van de reisblog Wonderful Wanderings is de eerste kandidaat. Al snel volgt Yentl van het bekende televisie-programma Pink Ambition en de blog Just Yentl.

Beide dames zijn avonturiers eerste klas. De reismicrobe heeft zich bij hen vastgebeten en lijkt zich niet meer te lossen. Steeds op zoek naar nieuwe plekken, verrassende activiteiten en boeiende verhalen, maakt van hen de uitgelezen speurneuzen om ons reisconcept eens voor te proeven.

Daarom daagden wij hen uit om onze populaire Surprise City Trip kritisch te onderwerpen aan hun alziend reizigersoog. Ze vertrokken beiden voor 4 dagen en 3 nachten naar een Europese stad. Sofie ging voor een avontuurlijke solo trip en Yentl vertrok gezellig met haar vriend. Enjoy, ladies!

Sofie, hoe was jouw ervaring met de Surprise City Trip?

“Ik moet iets toegeven. Ik gaf een gil wanneer ik mijn eerste activiteit in Stockholm ontdekte. Ik riep “iiiiiii” van de spanning want: Ik ga naar het ballet in Stockholm! Ik ben zo blij dat ik jullie kan vertellen dat ik het eerste item op mijn Bucket List al kan aanvinken. En ik zit er zelf voor niets tussen! Dankzij Mystery Travel ging ik naar het Zweeds Koninklijk Ballet in de Koninklijke Opera van Stockholm."

Yentl, wat vind jij van Mystery Travel?

“Mystery Travel is een top concept: jij geeft het budget van je vakantie aan. Voor dat vaste bedrag regelen de mensen van Mystery Travel je reis, verblijf en activiteit. Mystery Travel gaat voor een compleet verblijf aan de hand van verrassingen. Elk moment is er wel iets wat geheim is. Je gaat elke dag een soort van mysterie hebben om te ontrafelen, al begint dat proces al voor je trip. (…) Bedankt, Mystery Agents, wij hebben er enorm van genoten!

We hebben de test doorstaan

want beide travel ladies zwaaiden zwierig

met een 10/10 voor onze Surprise City Trip.

WAUW, wat een verrassing! Dankjewel, Sofie en Yentl!

Wil je meer weten over hoe onze Mystery Trips van boeking tot einde verloopt?

Sofie vatte alles samen in deze mooie blogpost.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly