Return to site

10 redenen waarom je voor een Mystery Trip moet kiezen

Toch spannend, zo’n verrassingsreis naar een onbekende bestemming! Dat hoor je wel vaker. Maar wat maakt deze surprise reizen zo populair? We zetten voor jou enkele redenen op een rijtje gezet.

  1. Omdat je genoeg hebt van voorgekauwde reispakketten en uitgestippelde routes via populaire trekpleisters. Jij wil terug verrassing en spontaniteit in je reizen brengen. Je bent op zoek naar een unieke beleving die op jouw lijf geschreven is.
  2. Omdat er een echte Sherlock Holmes in je schuilt. Jij lost de mysterieuze puzzels over jouw onbekende bestemming in 1-2-3 op. Met een vergrootglas ga je aan de slag om de foto’s over jouw onbekende bestemming nauwkeurig uit te pluizen.
  3. Omdat jij graag de controle loslaat. Jij bent een geboren avonturier en houdt ervan als andere mensen dingen voor jou regelen. ‘Go with the flow’ is jouw motto!
  4. Omdat jij graag de controle in handen hebt. Jij als controlefreak weet als geen ander hoe het voelt om de touwtjes in handen te hebben. You love it and you hate it! Want alle stress en verantwoordelijkheid komt zo op jouw schouders terecht. Oneerlijk, vinden wij! Jij verdient een reis naar een onbekende bestemming die perfect voor jou werd uitgestippeld en voorbereid.
  5. Omdat je houdt van gemak en comfort. Wij keren jouw reis binnenstebuiten en zorgen dat de details kloppen en de tickets geboekt zijn. Het enige wat jij moet doen, is om vertrekkensklaar op de luchthaven te staan met jouw bagage in de hand.
  6. Omdat je op zoek bent naar dat speelse kind in jezelf. Jouw innerlijk kind wordt gekieteld door spelenderwijs te onthullen waarheen je gaat. Ook tijdens de reis val je van de ene verrassing in de andere. Sinterklaas voor volwassenen.
  7. Omdat jij gebukt gaat onder het geklaag van jouw partner dat je nu toch echt eens die romantische verrassing moet organiseren. Vele mannen (ahum! en vrouwen) hebben moeite om een leuke verrassing voor hun partner te regelen. Oplossing: geniet samen van een Mystery Trip en laat het organiseren aan een ander over.
  8. Omdat je houdt van verrassingen en leuke cadeautjes. Who doesn’t?
  9. Omdat reizen draait om verwondering, verbazing en spanning. Met een nieuwe blik kijken naar een plek of een bestemming, dat is waar het om draait. Een beetje nieuwsgierigheid is een must. Zo stoot je zeker op nieuwe dingen die je eerder niet had gespot.
  10. Omdat je vrij wilt reizen en een bestemming op eigen houtje wilt ontdekken. Een #MysteryTravel is een duik in het onbekende die je de vrijheid biedt om zelf op avontuur te gaan en het pad te verkennen. Je krijgt de ultieme kans om jouw eigen kleuren toe te voegen aan deze unieke reiservaring.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do.

 

So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.

Explore. Dream. Discover.

 

Mark Twain

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly